Ege Postası
Geri

Aksünger’den HDP’ye çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Erdal Aksünger, İYİ Parti ile yapılan seçim ittifakı görüşmesi ve İYİ Parti’nin seçimlere girebilmesi için CHP’li 15 Milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesinin ardından sosyal medya hesabından HDP’ye çağrıda bulundu. Aksünger’den HDP’ye çağrı
Aksünger’den HDP’ye çağrı
Haberler / Yerel Politika
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’li PM Üyesi Erdal Aksünger, 24 Haziran seçimlerinde ittifak yapılması için HDP’lilere çağrıda bulundu. İYİ Parti’ye 15 milletvekilinin geçmesini, ‘Yetmez ama evet’ diye nitelendiren CHP PM Üyesi Aksünger, partisinin Milli İrade’nin engellenmemesi için gövdesini siper ettiğini belirtti.

BİRLİK OLALIM, BARAJI SIFIRLAYALIM

"HDP de bu kardeşlik ittifakında olmalıdır" diyen Erdal Aksünger, twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi, kurucu olmanın sorumluluğu ile milli iradenin engellenmemesi için gövdesini siper etmiştir. Yetmez ama evet. HDP de bu kardeşlik ittifakında olmalıdır. Birlik olalım, barajı sıfırlayalım!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası